18 Aralık 2009 Cuma

Tanjeviç İstifa







Edebinle gelmedin.

Bari edebinle git.

5 yorum:

  1. edepsiz herif defol git artık Fenerbahcemiz den...

    YanıtlaSil
  2. Aydın Hoca'nın mirasının içine ettin.

    Edebinle gelmedin, edebinle git! Sadece sen değil, seni getirenlerle beraber defol!

    YanıtlaSil
  3. Sizin gibi akıllılar sayesinde, Fenerbahçe'nin değerlerine asla halel getirmeyen, son derece profesyonel, her şekilde Fenerbahçe'nin haklarını korumayı başaran, federasyonla maddi olarak ikili ilişkilere girmeyen, Fener'i onlara peşkeş çekmeyen, buna mukabil hakemlere Fener'in hakkını yedirmeyen, onurlu, şerefli, namuslu, taraftarı ile müthiş dayanışma içinde olan, onları tribüne her şekilde çekmeyi başaran, onları kollayan, müşteri olarak görmeyen, sporcusunu da aynı şekilde en az taraftarı kadar kollayan, son derece şeffaf, kendini kulübün üzerinde görmeyen, sportif yönetimde herşeyiyle kusursuz ve vizyon sahibi bir yönetime sahibiz. Öyle ki basketbol dehası kurt hocamızı başımıza hiçbir masraftan kaçınmadan getiren ulu yöneticimiz göğsünü gere gere maçlara gitmektedir. İmreniyorum bu onurlu insanın onurlu duruşuna.

    Teşekkürler akıllı. Biz gerizekalılar da Abdi İpekçi'de soluk alıp aldığımız soluğu Caferağa'da verelim. A pardon biz gerizekalılar maça gitmiyorduk değil mi? O kadar akıllısın ki müthiş tespitler yapıyorsun akıllı.

    Yalnız birşeyi merak ediyorum, dilin yönetimin kıçına yapışık iken, yaşamsal faaliyetlerini nasıl sürdürebiliyorsun merak ediyorum, akıllı yaşam formu.

    YanıtlaSil
  4. Tanjevic'la 38 kupa kazansak da gitmesini istiyorum. Ben onun yaklaşımlarına, edepsizliğine karşıyım. Var mı?

    YanıtlaSil
  5. http://naumoski7.blogspot.com/2009/09/tanjevic-guncesi.html
    istersen blog'un da yayınlayabilirsin

    YanıtlaSil