18 Aralık 2009 Cuma

Mahmut Uslu, Fenerbahçe'den İhraç Edilmelidir

"Galatasaray Cafe Crown’ın cezası 2 maça indirildi"

Fenerbahçe icra makamının (Mahmut Uslu'nun fikir babalığında) "seçtirmekle övündüğü" Basketbol Federasyonu Tahkim Kurulu, yukarıdaki kararı almış. Efes Pilsen maçında çıkan olaylar yüzünden 5 maç ceza aldığımız bir ortamda, şu manzara yüz karasıdır.

Ayak oyunları yapmaktan, yöneticilik yapmaya fırsat bulamayan ve şimdilerde Fenerbahçe Basketbol Şubesi ile tüm ilişiği kesilmiş gözüken Mahmut Uslu, senelerdir bu utanç tablosunun baş rol oyuncusu oldu. Ne hak savundu, ne de haksızlıklara karşı durdu. O kadar ki gün geldi, sorumlusu olduğu takımın maçına, sırf dümen suyunda yürüdüğü Federasyon Başkanı istemediği için gitmedi.

Aynı Mahmut Uslu, aynı Federasyon Başkanı ile, kim bilir hangi pazarlıklar eşliğinde, Aydın Örs'ü gönderip, Tanjeviç'i takımın başına getirdi. Henüz takım şampiyonluğa giderken tezgahlanıp, sahneye konan bu gizli-saklı-içten pazarlıklı edepsizlik yetmedi, "Nasıl olsa daha çok var" diye düşünüp, 2010 için tek ayak üzerinde onlarca vaatte bulundu.

Neticede Mahmut Uslu, Fenerbahçe'yi öyle bir yükün altına soktu ki yönetim bugün istediği tasarrufları bile vücuda getiremez oldu.

Bizler, Fenerbahçe taraftarları olarak "Fenerbahçe'nin her dinamiği Fenerbahçe'nindir" sanarken, Mahmut Uslu'nun adeta tek başına yarattığı tablo, bunun böyle olmadığını gösteriyor. Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin bir bölümü, alenen Turgay Demirel'in derebeyliği ile yönetiliyor.

Türk Spor tarihinin en büyük badirelerini Fenerbahçe atlatmıştır.

O Fenerbahçe, 1910 yılındaki birleşme toplantısında, kurucu Ayetullah Bey'in ayağa kalkıp, tek başına kalma pahasına zorluğa isyan etme ruhunu taşır.

O Fenerbahçe tarihi, kuruluşundan bugüne tarihsel süreç zarfında, ne işgal kuvvetlerine, ne siyasi erklere ne de olağanüstü yönetim koşullarına boyun eğmiştir.

O Fenerbahçe iradesi, kendine dil uzatmaya yeltenenlerin hepsini silmiş, kendisi baki kalmıştır.

İşte o Fenerbahçe'nin, kendisini pazarlık konusu edecek yöneticiye tahammülü yoktur.

Mahmut Uslu'nun Turgay Demirel ile girdiği bütün hesaplar gün yüzüne çıkartılmalıdır. Futbolda Haluk Ulusoy dönemine atfedilen türlü türlü dolambaçlı işlere emsal durumların, "Fenerbahçe ile Türkiye Basketbol Federasyonu" arasında gerçekleşmesine sebep olan Mahmut Uslu'nun kulüple ilişiği behemehal kesilmelidir.

Başta icra makamı olmak üzere, hiç bir Fenerbahçelinin; bin bir zorlukla kurulup, yaşatılmış bu asırlık camiaya tarihinde görülmemiş ilişkileri yaşatmaya hakkı yoktur. Hiç kimse Fenerbahçe'ye "Aziz Yuvam" diyen müessesan kadroların hatırasını ayaklar altına alamaz. Mahmut Uslu, Fenerbahçe'den ihraç edilmelidir.


Fenerbahçe Taraftarları

5 yorum:

  1. bu yazının altına imza atılır.

    YanıtlaSil
  2. Aha yine müthiş tespitler. Yine sensin değil mi akıllı. :) Canım benim.

    Kulübe diş geçirmek mi? İyi de biz maçlara bile gitmiyoruz, ki bu şahane tespiti yapmıştın, maça gitmeden nasıl diş geçirebiliriz ki. Neyse ben gerizekalı olduğum için anlayamadım mazur gör beni akıllı.

    Öpüyorum yanaklarından.

    YanıtlaSil
  3. Mahmutun heykeli dikilsin, isteyen gitsin oradan yalasın.. Kulubu alet etmesin..

    YanıtlaSil
  4. Kemal Erdem yazısı gibi geldi bana, yanılıyor muyum ?

    YanıtlaSil
  5. tanjevic'ini de al git ...

    YanıtlaSil